Generelle betingelser

BESTILLING

På firmajulekortet.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til produkterne eller bestillingssiden, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Hos firmajulekortet, har vi udelukkende salg af julekort til erhvervsdrivende. Kortene kan kun købes af firmaer registreret i Danmark, lige som leveringen udelukkende er i Danmark. Har du specielle ønsker om forsendelse til andre lande eller til flere adresser, så kontakt os på info@firmajulekortet.dk eller tlf. 61 653 654

Alle priser på websitet er i danske kr. og ekskl. 25 % moms og levering. Der tages forbehold for: force majeure, leveringssvigt, udsolgte varer og trykfejl.

Når du har afsendt din bestilling, vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse som bevis på, at vi har modtaget din ordre. Denne e-mail indeholder oplysninger om, hvad du har købt, betalings- og leveringsadresse og pris. Der er ikke indgået en bindende købsaftale med firmajulekortet.dk, før du har modtaget en ordrebekræftelse.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage en kopi af en tidligere ordrer, skal du sende en mail til info@firmajulekortet.dk

Betaling

Når du køber julekort hos firmajulekortet.dk, fremsendes en faktura til den oplyste e-mail adresse.

Beløbet på fakturaen skal betales før end produktionen af kortene sættes i gang. Betalingsfristen er netto 8 dage, men kan nedsættes hvis der er tale om en ekspresordre.

Levering

Vi leverer med Post Danmark eller andre tilsvarende transportører. Leveringerne følger Post Danmarks forretningsbetingelser, der betyder at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke der er beskadiget, skal du så hurtigst muligt reklamere til posten / fragtmanden eller vores kundeservice på 7022 2332. Evt. på kvitteringen skrive: Modtaget med forbehold for senere optælling og kontrol af pakkens indhold.
Fragtpriser:
Vi prøver at lave alle priser så gennemskuelige som muligt og alle fragtpriser er derfor taget ud fra transportørens prisliste og der tillægges ikke noget gebyr fra firmajulekortet.dk.

FORTRYDELSESRET

Da alle julekort bliver individuelt fremstillet til hver kunde, er det ikke muligt at give fortrydelsesret.

REKLAMATIONSRET

Hvis varen er beskadiget ved modtagelse, beder vi jer kontakte os hurtigst muligt, således at vi sammen kan vurdere skadens omfang og finde en løsning. Som udgangspunkt kan varen ved fejl eller mangler, ombyttes i 1 måned år fra købsdato. I så fald, beder vi dig om at returnere varerne til os i forsvarlig indpakning, således at de ikke bliver yderligere beskadiget. Sammen med varerne, lægges en kopi af fakturaen, hvorpå der er angivet, hvori beskadigelsen/fejlen består.

Returnering skal ske til følgende adresse: Creative Momentum, Odensevej 26, 4700 Næstved.
Reklamationsretten er dog begrænset af produktets naturlige levetid. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

En mangel/skade er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet - typisk fabrikations- og/eller materialefejl eller en transportskade.

Tilbage til bestilling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på første køb!

Støt en eller flere hjælpe organisationer gennem dit
køb af julekort.

Få logoet på bagsiden af kortet sammen med en støttetekst. Læs mere her

Køb et unikt julekort. Slut med masseproduceret kort, som genoptrykkes år efter år.

Her gælder først til mølle princippet og der et kun én kunde pr. kort!

Hjem