Hvem står bag firmajulekortet.dk

Firmajulekortet.dk er en del af den grafiske virksomhed Creative Momentum.

Hos Creative Momentum er den enkelte kunde i centrum og det handler hele tiden om at skabe et produkt, der profilerer kunden ud af til.

Netop det med at den enkelte kunde er i centrum, er et grundlag der er taget med over i firmajulekortet.dk.

Her gives muligheder for på forskellig vis at påvirke et normalt ellers standardiseret produkt, sådan at man ender op med et helt unikt kort. Og det uden at omkostningerne løber løbsk!

Kortene bliver kun solgt én gang og der er kun begrænset antal forskellige kort, som bliver solgt efter først til mølle princippet.

Vi ønsker at det skal være nemt at vælge et julekort. Derfor har vi valgt kum at have ca. 30 designs til rådighed af gangen. Så er det til at overskue, uden at skulle bladre rundt i mange forskellige kategorier eller at scrolle i det uendelige.

Bestillingsprocessen har vi også prøvet at lave nem og ligetil. Man skal ikke betale ved bestilling, da man modtager en faktura. Det synes vi er det rareste, da man så får lejlighed til at se et udkast, inden man betaler.

Samtidig med at man sender en julehilsen til sine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, har man mulighed for at støtte en hjælpeorganisation. På den måde yder man hjælp, samtidig med at man får et flot produkt. Og hvis man ønsker det, kan man få organisationens logo og/eller støtte tekst på kortet, så modtageren af kortet kan se at man udviser social ansvarlighed.

Gå til bestilling        Gå til julekortene

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på første køb!

Køb et unikt julekort. Slut med masseproduceret kort, som genoptrykkes år efter år.

Her gælder først til "mølle princippet" og der et kun én kunde pr. kortdesign!

Vær social ansvarlig og skilt med det!

Støt en hjælpeorganisation gennem dit køb af julekort.
Få logo og støttetekst trykt
på bagsiden. Læs mere her

Hjem